Ξεκίνησε το ταξίδι σου:

Choose Programs:

  • Africa
  • Asia
  • Europe
  • Latin America
  • North America
rsz_4image_13

Κέρδισε Υποτροφία

Γίνε μαθητής ανταλλαγής στο εξωτερικό!

Εάν είσαι μαθητής Λυκείου από την Ελλάδα ή την Κύπρο, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το #AFSeffect! Με 75 χρόνια ιστορίας στη σύνδεση των ανθρώπων μέσα από διαπολιτισμικά προγράμματα, η AFS παρέχει μια αυθεντική και πλούσια εμπειρία. Τα προγράμματά μας καθοδηγούνται από καταρτισμένους τοπικούς παράγοντες. Το προσωπικό της AFS, οι εθελοντές και οι οικογένειες φιλοξενίας θα σε καλωσορίσουν σε ένα δεύτερο σπίτι.

Πού θέλεις να πας;

Αίτηση Τώρα!

Βόρεια Αμερική

Βαλκάνια και Μικρά Ασία

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος μας;

Οι αιτήσεις θα ανοίξουν το Σεπτέμβριο του 2022 για μαθητές από την Ελλάδα και την Κύπρο μεταξύ Γ’ τάξης του Γυμνασίου και Γ’ τάξης του Λυκείου οι οποίοι είναι γεννημένοι μεταξύ 01.01.2005 και 31.12.08 (και οι οποίοι το σχολικό έτος 2023-24 θα πηγαίνουν στην Α’, Β’, Γ’ τάξη του Λυκείου ή θα έχουν μόλις αποφοιτήσει από το Λύκειο πάντα εντός ηλικιακών ορίων).  Διατίθενται προγράμματα πλήρους υποτροφίας, μερικής υποτροφίας και προγράμματα επί πληρωμή.

Η αίτηση πρέπει να συμπληρωθεί στα αγγλικά. Οι πλήρεις και μερικές υποτροφίες δίνονται σε υποψηφίους με κριτήρια που ορίζει ο εκάστοτε δωρητής/χορηγός.

Αίτηση Τώρα!

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στα προγράμματα της AFS;

Έχεις ανακαλύψει τα προγράμματα της AFS στο διαδίκτυο, μέσα από γνωστούς ή μας συνάντησες από κοντά; Βρες παρακάτω τα στάδια του ταξιδιού σου με την AFS:
Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.18 PM

Βρες ένα πρόγραμμα και κάνε την αίτηση σου!

Η αίτησή μας είναι διεξοδική επειδή το να μάθουμε κάποια βασικά πράγματα για εσένα, θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σου. Εάν κολλήσεις κάπου, ρώτησε μας το οτιδήποτε!

Αίτηση Τώρα!
Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.23 PM

Έχεις επιλεγεί!

Δεν γίνονται όλοι AFSers, αλλά όσοι πληρούν κάποια βασικά κριτήρια. Η αίτηση και η συνέντευξή σου θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πόσο πρόθυμος/η είσαι να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγών της AFS

Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.29 PM

Λάβε μέρος σε ένα Orientation της AFS

Τα Orientations της AFS (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμά σου) θα σε βοηθήσουν να αδράξεις τις ευκαιρίες προσωπικής και διαπολιτισμικής ανάπτυξής σου όπου κι αν βρίσκεσαι!

Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.33 PM

Ανέβα σε ένα αεροπλάνο και γνώρισε τον κόσμο

Οι αφοσιωμένοι εθελοντές της AFS, οι οικογένειες φιλοξενίας και το προσωπικό είναι έτοιμοι να κάνουν την εμπειρία σου με την AFS μια διαπολιτισμική εμπειρία μάθησης που δε θα ξεχάσεις ποτέ!