Ξεκίνησε το ταξίδι σου:

Choose Programs:

  • Africa
  • Asia
  • Europe
  • Latin America
  • North America
IMG-20201104-WA0014

Κατάκτησε μια θέση στο πρόγραμμα

Δήλωσε συμμετοχή σε πρόγραμμα κινητικότητας εφήβων ή νέων στο εξωτερικό!

Εάν είσαι μαθητής Λυκείου ή νέος 18+ από την Ελλάδα ή την Κύπρο, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το #AFSeffect! Με 76 χρόνια εμπειρίας στη σύνδεση των ανθρώπων μέσα από διαπολιτισμικά προγράμματα, η AFS παρέχει μια αυθεντική και πλούσια εμπειρία. Τα προγράμματά μας καθίστανται εφικτά από καταρτισμένους τοπικούς παράγοντες (εθελοντές, υποστηρικτές κ.α.) και το εθνικό γραφείο της AFS σε κάθε χώρα. Το προσωπικό της AFS, οι εθελοντές και οι οικογένειες φιλοξενίας θα σε καλωσορίσουν σε ένα δεύτερο σπίτι!

Πού θέλεις να ταξιδέψεις;

Φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος!

Βόρεια Αμερική

Βαλκάνια και Μικρά Ασία

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στα προγράμματα ανταλλαγής μαθητών της AFS;

Έχεις ανακαλύψει τα προγράμματα της AFS στο διαδίκτυο, μέσα από γνωστούς ή μας συνάντησες από κοντά; Βρες παρακάτω τα στάδια του ταξιδιού σου με την AFS:
Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.18 PM

Βρες ένα πρόγραμμα και κάνε την αίτηση σου!

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβάλεις είναι διεξοδική επειδή το να μάθουμε κάποια βασικά πράγματα για εσένα, θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σου. Εάν κολλήσεις κάπου, επικοινώνησε μαζί μας!

Φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος!
Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.23 PM

Έχεις επιλεγεί!

Δεν γίνονται όλοι AFSers, αλλά όσοι πληρούν κάποια βασικά κριτήρια. Η αίτηση και η συνέντευξή σου θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πόσο πρόθυμος/η είσαι να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγών της AFS.

Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.29 PM

Λάβε μέρος σε Orientation της AFS

Τα Orientations της AFS (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμά σου) θα σε βοηθήσουν να αδράξεις τις ευκαιρίες προσωπικής και διαπολιτισμικής ανάπτυξής στη διάρκεια του exchange year σου αλλά και στο υπόλοιπο της ζωής σου!

Screen Shot 2019-12-17 at 3.01.33 PM

Ανέβα σε ένα αεροπλάνο και γνώρισε τον κόσμο

Οι αφοσιωμένοι εθελοντές, οι οικογένειες φιλοξενίας και το προσωπικό της AFS είναι έτοιμοι να κάνουν την εμπειρία σου μια διαπολιτισμική εμπειρία μάθησης που δε θα ξεχάσεις ποτέ!

Host Familiy 27

Φιλοξενία μαθητών από το εξωτερικό

Γίνετε μια Παγκόσμια Οικογένεια της AFS φιλοξενώντας έναν ή και δύο από τους μαθητές/ριες που αναμένουμε στη χώρα μας! Οι μαθητές της AFS ξεχωρίζουν για την ευρύτητα πνεύματός τους, για το πάθος τους να κάνουν τη διαφορά και για τη θέλησή τους να γνωρίσουν μια νέα κουλτούρα! Μυήστε τους στην ελληνική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής σας εμπλουτίζοντας συγχρόνως τη δική σας οικογένεια και φέρνοντας τον κόσμο…σπίτι σας!

Φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος για φιλοξενία!