Ευρώπη

rossana

Rossana

H Rossana είναι 16 ετών και κατάγεται από μία μικρή πόλη της Νότιας Ιταλίας. Είναι μία ώριμη μαθήτρια η οποία εξασκεί καθημερινά το διαλογισμό. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει καρδιοχειρουργός καθώς πιστεύει πώς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Η Rossana αναζητά την Παγκόσμια Οικογένειά της από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2024 στην Αθήνα!

Angelica

Angelica

H Angelica είναι 16 ετών και κατάγεται από την Ιταλία. Είναι πρόσκοπος εδώ και 8 χρόνια, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική. Είναι εξαιρετική μαθήτρια, ειδικά στο μάθημα των αγγλικών που είναι το αγαπημένος της μάθημα. Η Angelica αναζητά την Παγκόσμια Οικογένεια της από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2024 στην Αθήνα!

elisavet

Sophia

H Sophia είναι 16 ετών και αν και ελληνικής καταγωγής, μένει στην Ελβετία. Είναι μία εξαιρετική μαθήτρια που διαπρέπει σε όλα τα μαθήματά της. Είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια της και λατρεύει να περνά χρόνο με τον αδελφό της. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία και να παίζει πιάνο. Η Sophia θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο 2024!

Sultan

Sultan

H Sultan είναι 15 ετών και κατάγεται από μία μικρή πόλη της Τουρκίας. Είναι αριστούχος μαθήτρια και φοιτά σ’ ένα από τα καλύτερα σχολεία της περιοχής της. Η μέρα της είναι γεμάτη από μελέτη των σχολικών μαθημάτων της και εξωσχολικές δραστηριότητες ενώ τα βράδια προτιμάει να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία. Η Sultan αναζητά την Παγκόσμια Οικογένειά της από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2024!

Μεξικό, Αργεντινή και Παναμάς

Μαρια μεξικο

Maria Fernanda

Η Maria Fernanda είναι 16 ετών και κατάγεται από το Μεξικό, όπου ζει με τους γονείς και τον αδελφό της. Της αρέσει η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων και μερικά από όσα έχει διαβάσει είναι: «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών», «Περηφάνια και προκατάληψη», «Η παριζιάνικη βιβλιοθήκη» κ.α. Μέσα από πρόγραμμα ανταλλαγών της AFS θέλει να γνωρίσει όλο τον κόσμο. Η Maria Fernanda αναζητά την Παγκόσμια Οικογένειά της από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο 2024 στην Αθήνα!

Isabela

Isabela

H Isabela είναι 16 και καταγέται από το Buenos Aires της Αργεντινής. Είναι μία δυναμική μαθήτρια η οποία θέλει να λύνει μόνη της όποιο πρόβλημα προκύπτει. Αγαπά όλα τα σπορ και γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα. Η Isabela αναζητά την Παγκόσμια Οικογένειά της από το Δεκέμβριο 2023 έως τον Ιούνιο 2024 στην Αθήνα!

Sabino

Sabino

 O Sabino είναι 17 ετών και κατάγεται από μία μικρή πόλη της κεντρικής Αργεντινής. Είναι ένα αθλητικό παιδί που ασχολείται με το μπάσκετ, το βόλεϊ, το ράγκμπι και το χάντμπολ. Παράλληλα, είναι βοηθός του καθηγητή Αγγλικών του σχολείου του και διδάσκει Αγγλικά σε παιδιά από 6 έως 10 ετών.  Στην Ελλάδα θέλει να μάθει τη γλώσσα και να γευτεί την κουζίνα μας. Ο Sabino αναζητά την Παγκόσμια Οικογένειά του από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2024!

Panama

Ana Paola

Η Ana Paola είναι 17 ετών και κατάγεται από τον Παναμά. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικά προγράμματα στη χώρα της είτε μέσα από το σχολείο της είτε σε βοηθώντας σε κάποιο ίδρυμα. Είναι ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης που πουλάει μπισκότα και αναπτύσσεται μερα με την μέρα. Η Ana Paola αναζητά την Παγκόσμια Οικογένειά της από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιου του 2024!

Συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος φιλοξενίας, δηλώνοντας το όνομα και τη χώρα του/των ανωτέρω μαθητή/ών που ενδιαφέρεστε δυνητικά να φιλοξενήσετε στο πεδίο με τα σχόλια:

× Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;