Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα μεταναστών με μεγάλη ποικιλία ανθρώπων, πολιτισμών, μουσικής, φαγητού και αθλητισμού – και θα βρεις σχεδόν κάθε κλίμα, τοπίο και έδαφος που μπορείς να φανταστείς. Η ποπ κουλτούρα είναι παντού, τα αθλήματα και οι ειδήσεις κυριαρχούν σε πολλές συζητήσεις και οι παραδόσεις ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την περιοχή, την εθνικότητα και τη θρησκεία. Είναι πολύ δύσκολο να γενικεύσεις τι να κάνεις και να δεις σε μια χώρα όπου η υπερηφάνεια κάθε πόλης βασίζεται στα μοναδικά αξιοθέατα, τις συνεισφορές και τον τρόπο ζωής της.

Αν και το σχολείο είναι το κέντρο της εφηβικής ζωής στα περισσότερα μέρη των ΗΠΑ, κοινότητες και θρησκευτικές οργανώσεις προσφέρουν επίσης κλαμπ (από ηθοποιία έως σκάκι), εθελοντικές δραστηριότητες και προγράμματα για νέους. Τα ομαδικά αθλήματα απασχολούν πολλούς μαθητές μετά το σχολείο. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπέιζμπολ, κολύμπι, βόλεϊ και cheerleading τείνουν να κυριαρχούν. Οι αγώνες του λυκείου προσελκύουν πλήθος όλων των ηλικιών. Σαββατοκύριακα: πάρτι, ψώνια και απλά παρέα. Πολλές οικογένειες παίρνουν στα σοβαρά τη σχολική εργασία, αλλά ενθαρρύνουν, επίσης, τους εφήβους να διασκεδάσουν.

Ανακαλύψτε αντίστοιχα προγράμματα

usa

Ετήσιο Πρόγραμμα Λυκείου στις ΗΠΑ

  • ΠροορισμόςΗΠΑ
  • Διάρκεια8 μήνες ή περισσότερο
  • Κόστος:12.900€ / Προσφέρεται θέση με την υποτροφία "Κάτια Παραπαντάκη" ύψους 10.000 δολαρίων προσφορά του George S. Vozikis, Ph.D.
  • Ημερομηνίες Προγράμματος
    • Αυγ 7, 2024 - Ιούν 16, 2025
× Πώς μπορώ να βοηθήσω;